‘Güzel günler bizi bekliyor’

TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Kosova galibiyetiyle takımın üzerindeki baskıyı attığını söyledi.

‘Güzel günler bizi bekliyor’

Kosova galibiyeti Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyelerinin de keyfini yerine getirdi… Ay yıldızlı ekibi, Antalya’daki mücadelede yalnız bırakmayan Başkan Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri Mustafa Çağlar, Nihat Özdemir, Servet Yardımcı, Ali Dürüst, Hüsnü Güreli, Ali Düşmez, Cengiz Zülfikaroğlu, grupta alınan ilk galibiyetin coşkusunu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’la birlikte protokol tribününde yaşadılar.

YENİDEN BAŞLIYORUZ

​Kosova karşısında arzuladıkları galibiyete ulaştıklarını ifade eden Mustafa Çağlar, “İlk 3 maçta beklemediğimiz bazı sonuçlar çıkmıştı. Bu galibiyetle üzerimizdeki baskıyı attığımızı düşünüyorum. Mart ayında Finlandiya, haziranda da yine Kosova’yla maçlarımız var. Bu iki karşılaşmayı da kazandığımız takdirde Dünya Kupası’na katılma yolunda grupta çok önemli bir konuma geleceğimizi düşünüyorum. Kosova galibiyeti her şeyin başlangıcı olsun. Güzel günler bizi bekliyor” dedi.

RESMİ YEMEK DÜZENLENDİ

Öte yandan, karşılaşma öncesinde resmi maç yemeği düzenlendi.

Yemeğe, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çağlar, Genel Sekreter Kadir Kardaş, Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Fadil Vokrri, Başkanvekili Agim Ademi, yönetim kurulu üyeleri Flamur Bunjaku ve Agron Mustafa ile yetkililer katıldı.

Yemekte Mustafa Çağlar, Kosovalı yöneticilere TFF’nin çeşitli hediyelerini verdi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X