Güzel günler için sıra sende Timsah

Bursaspor, Galatasaray maçının kötü izlerini Kayseri’de silmenin peşinde…6 haftada 9 puan toplayan yeşil beyazlılar, zorlu fikstürün ardından bugün Kayserispor karşısında yeni bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Kadir Has Stadyumu’nda saat 16.30’da başlay

Güzel günler için sıra sende Timsah

Süper Lig’de Galatasaray mağlubiyetiyle galibiyet serisi sona eren Bursaspor, Kayserispor deplasmanında yeni bir sayfa açma peşinde. 

Yeşil beyazlılarda bu zorlu randevu öncesinde tek hedef var o da galibiyet. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda saat 16.30’da oynanacak olan zorlu randevuda İstanbul bölgesi hakemlerinden Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek’in yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve Erdem Bayık yapacak. 

BATALLA YOK

Bu önemli mücadelede Bursaspor’da Kaptan Batalla’nın sakatlığı bulunuyor. Fransız Teknik adam Paul Le Guen’in ilk 11’de Batalla’nın yerine Cristobal Jorquera’ya şans vereceği öğrenildi. Ayrıca Bursaspor’da uzun süredir sakatlığı olan Emre Taşdemir ve Serdar Kurtuluş da yarın sahada yer alamayacak. Kayserispor’da ise sakatlığı bulunan Silvestre Varela ve Gyan’ın durumu belirsizliğini koruyor.

Kayseri maçının tüm ayrıntıları OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Kadir Has Stadı’ndan yapılacak canlı bağlantılarda taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

STAT: Kadir Has

SAAT: 16.30

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Esat Sancaktar, Erdem Bayık 

EKSİKLER: Gyan

EKSİKLER: Batalla, Serdar Kurtuluş, Emre Taşdemir

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 10 TL

17.00 beIN SPORTS

KAYSERİSPOR

33 Silviu Lung

2 Jorge Lopes

50 Oleksander Kucher

23 Fernando Henrique

22 Cristian Sapunaru

39 Erkan Kaş

6 Şamil Çinaz

25 Stephan Badji

10 Deniz Türüç

20 Ryan Mendes

9 Umut Bulut

BURSASPOR

1 Harun Tekin

26 Barış Yardımcı

93 Ekong

6 Titi

23 Aziz Behich

46 Mikel Agu

77 Badu

8 Cristobal Jorquera

29 Delarge Dzon

22 Kembo Ekoko

28 Bogdan Stancu 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X