‘Güzel işlere imza atacağız’

Bursa Valiliği görevine atanan Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Bursa’ya ilk mesajını OLAY TV aracılığıyla gönderdi.

‘Güzel işlere imza atacağız’

Şanlıurfa Valiliği’nden Bursa Valiliği görevine tayin edilen İzzettin Küçük ise Bursa’ya atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. OLAY TV Ana Haber canlı yayınına katılarak Bursalılara ilk mesajlarını gönderen Küçük, ‘Böyle bir haberi alan herkes çok mutlu olur, onur duyar. Ben de fazlasıyla mutlu oldum. Bursa ismi insanların gönlüne yüreğine ferahlık veren bir isimdir. Bu ülkede yaşayan her idareci Bursa’yı bilir. O nedenle ben de biliyorum’ dedi.’Bursanın Türkiye’nin ön önemli şehirlerinden bir tanesidir’ diyen Küçük, ‘Osmanlı’nın başkenti olmuş bir şehirdir. Pek çok gücü vardır. Şu anda da turizm, sanayi ve tarih gibi her alanda iddialı. Sadece Türkiye çapında değil, uluslararası anlamda yüz akıdır’ dedi.

 

Bursa ile Şanlıurfa arasında önemli bir bağ olduğunu da belirten Küçük, ‘6 ay önce Osman Gazi’nin dedesi Süleyman Şah Urfa’ya getirildi. Dedesinin şehrinden Osmanlı Devleti’nin kurucusu olan Osman Gazi’nin memleketine geliyorum. Böyle bir güzel bağ olması da ayrı bir gurur’ diye konuştu.

 

Bursalı bir bakan olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile bağlı bulunduğum İçişleri Bakanı’nın da Bursa milletvekili olmasının çok önemli bir güç olduğunu belirten Küçük, ‘Bakanlarımızın takdiri ve tensibi ile Bursa’ya geliyorum. Bu durumu bana ve Bursa’ya güç verecektir’ dedi.

 

Vali İzzettin Küçük, en kısa zamanda Bursa’daki görevine başlayacağını da belirterek, ‘Bursalı hemşerilerimizi OLAY TV aracılığıyla selamlıyorum. İnşallah onların yüzünü güldürmek benim ilk vazifem olacaktır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X