Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

‘Güzel kadınsın, acaba sütyenin…’

Bir barda arkadaşının kuzeni Avukat C.E.’ye ‘Güzel bir kadınsın. Sutyenini merak ediyorum önden mi açılıyor arkadan mı?’ diyen üst düzey şirket yetkilisi Buğra Ç. hakkında cinsel taciz suçundan dava açıldı. İşadamının 2 yıla kadar hapsi isteniyor.

Bir barda arkadaşının kuzeni Avukat C.E.'ye 'Güzel bir kadınsın. Sutyenini
Avukat kadın, “Bir insan tanımadığı bir kadına nasıl böyle hitap edebilir? Hala elim ayağım titriyor” dedi.
 

Kuzeni İ.G. ile bir bara giden 27 yaşındaki Avukat C.E.’yi cinsel taciz mağduru yapan olay, genç avukatın masalarına gelen 45 yaşındaki Buğra Ç.’nin elini sıkmak istememesiyle yaşandı.

Kuzeninin arkadaşı olan Buğra Ç. iddiaya göre , elindeki alkol kadehiyle masalarına yaklaştı. Ardından elini uzattı. Ancak C.E. eli sıkmak istemedi. Bunun üzerine iddiaya göre Buğra Ç. avukata dönerek ‘Güzel bir kadınsın. Sutyenini merak ediyorum önden mi açılıyor arkadan mı?’ diye sordu. Genç kadın, barın yöneticilerine durumu bildirerek barı terk etti. Ardından Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayette bulundu. Savcılık Buğra Ç. hakkında cinsel taciz suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.


Avatar Seç KAPAT
"Cumhurbaşkanına alenen hakaret" ve "halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlamalarıyla
Sıradaki Haber Gazeteci Alican Uludağ hakkında 23 yıla kadar hapis talebi