Güzel kapatalım

Bursaspor, ligin ilk yarısını bugün Gençlerbirliği deplasmanında noktalayacak. Sakatlıklarla boğuşan yeşil beyazlılar, güçlü rakibini yenerek hem devreye mutlu girmek, hem de üst sıralardan kopmamak istiyor. 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadele 19.00’da başlayac

Güzel kapatalım

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını bugün Gençlerbirliği deplasmanında noktalayacak.

Ankara 19 Mayıs Stadı’nda 19.00’da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Mete Kalkavan yönetecek.

Geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında kritik bir galibiyet alan yeşil beyazlılar, Ümit Özat yönetiminde başarılı sonuçlara imza atan rakibini yenerek hem devreye mutlu girmek, hem de üst sıralardan kopmamak istiyor.

Merter Ankara’ya götürüldü

Timsah’ın zorlu mücadele öncesi cezalı ve sakat oyuncularla başı dertte. Kupa maçında kırmızı kart gören Josua John’un yanı sıra sakatlıkları devam eden İsmail Konuk, Şamil Çinaz, Emre Taşdemir, Sivok ve Sane bu mücadelede forma giyemeyecek.

Bursaspor’da ayrıca Serdar Kurtuluş ile Furkan Özçal sakatlıkları sebebiyle sezonu kapatmıştı. Yine kupa maçında sakatlanan ve takımla birlikte Ankara’ya götürülen Merter’in durumu ise maç saatinde belli olacak. Başkent temsilcisinde ise Rantie, Landel, Stancu, Orhan, Nihat Şahin ve Samuel Owusu bugün takımlarını yalnız bırakacak.

Üstünlük Timsah’ta

Bursaspor ve Gençlerbirliği bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 67. kez karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılar bu maçlarda rakibine 26-19’luk üstünlük kurarken, 21 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor, Ankara ekibi ile Süper Lig’de oynadığı son 18 maçın sadece 3’ünde sahadan puansız ayrıldı.

Kalkavan’ın karnesi

Bugünkü maçın hakemi Mete Kalkavan daha önce 13 kez Bursaspor maçında düdük çaldı. Timsah,  bu karşılaşmalarda 5 galibiyet elde ederken 3 müsabaka beraberlikle sonuçlandı. Yeşil beyazlılar 4 müsabakada ise yenildi. Mete Kalkavan bu sezon 14 karşılaşmada düdük çalarken, bu maçların 6’sında ev sahibi, 3’ünde ise deplasman takımları galip geldi. 5 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Genç hakem en son Bursaspor’un kupada Akhisar Belediye ile 3-3 berabere kaldığı maçta görev almıştı.

STAT: 19 Mayıs

SAAT: 19.00

HAKEMLER: Mete Kalkavan, Kerem Ersoy, Süleyman Özay

EKSİKLER: Şamil, Emre, Sivok, Serdar, Furkan, İsmail, John, Sane

EKSİKLER: Rantie, Landel, Stancu, Orhan, Nihat Şahin, Samuel Owusu

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 16 TL

19.00 LİG TV2/Canlı


GENÇLERBİRLİĞİ

1 Johannes Hopf

2 Ahmet Oğuz

5 Ahmet Çalık

15 Palitsevich

3 Uğur Çiftçi

21 Selçuk Şahin

55 Khalili

17 İrfan Can

7 Serdar Gürler

20 Aydın Karabulut

31 Tokelo Rantie

BURSASPOR

1 Harun Tekin

22 Erdem Özgenç

24 Ertuğrul Ersoy

14 Ricardo Faty

23 Aziz Eraltay

5 Bilal Kısa

8 Cristobal Jorquera

28 Del Valle

10 Pablo Martin Batalla

18 Kubilay Kanatsızkuş

88 Deniz Yılmaz

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X