Güzel oyun güzel sonuç

Stiinta Bacau’yu geçip CEV Challenge kupası’nda 2. tura yükselen Büyükşehir Belediyespor’da Başantrenör Jan de Brandt, “İyi bir oyun oldu. 3 ve 4. setlerde oynayan genç oyuncularımızın performansı da sevindirdi” dedi.

Güzel oyun güzel sonuç

Voleybolda CEV Challenge Kupası ilk turunda Romanya’nın Stiinta Bacau takımını iki maçta da yenerek adını üst tura yazdıran Büyükşehir Belediyespor’da keyifler yerinde. 

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan maçın ilk 2 setinde rahat bir oyun sonucu turu garantileyen, diğer setlerde ise genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden yeşil beyazlılarda Başantrenör Jan de Brandt, “Güzel bir maç oldu. 2-0 öne geçersek üçüncü setten itibaren gençleri oynatmayı planlıyordum. Dördüncü sette genç isimlerimiz gerçekten çok iyi performans sergilediler. Genç oyuncularımızın özgüven kazanması gerekiyordu” diye konuştu.

YOĞUN PROGRAM VAR

Lig arasını iyi değerlendirdiklerini ifade eden tecrübeli antrenör, “Arada çok iyi çalıştık. Maritza’yla gerçekten önemli bir hazırlık karşılaşması yaptık. Herkes tekrar oynamaya açtı. Bu bizi pozitif yönde etkiledi. Şimdi önümüzde Kupa Voley’de oynayacağımız Galatasaray maçı var. Program gerçekten çok yoğun. Sonrasında Vakıfbank maçı olacak. Önemli olan şu an bu maçı kazanıp aradan sonra iyi başlamaktı” dedi. 

Üst turda karışılaşacakları Bratislava yada Graz hakkında çok fazla bilgi sahibi olmmadığını belirten Jan de Brandt, “Ben maç maç bakıyorum. Şimdi Galatasaray maçı var. Önce burayı geçip daha sonra o maça ve rakiplere bakacağız” ifadelerini kullandı.  

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X