Güzel oyuncu, Şeyma Subaşı’nın izinden gidiyor!

Yaşadığı aşklarla gündemden düşmeyen ve single çalışmasıyla adından söz ettiren Tuvana Türkay, kitap yazmaya karar verdiğini açıkladı.

Güzel oyuncu, Şeyma Subaşı’nın izinden gidiyor!

Alper Potuk’la sansasyonel birliktelik yaşayan oyuncu Tuvana Türkay, kitap yazmaya karar verdi.

tuvana türkay ile ilgili görsel sonucu

“BEN DE KİTAP ÇIKARMAYA KARAR VERDİM”

Güzel oyuncu Tuvana Türkay, açıklamalarda bulundu. Ozan Doğulu ile bir single çalışması yapan Türkay, müzikten sonra yeni hedefinin kitap yazmak olduğunu açıkladı: “2015 yılından beri yazıyorum. Geçen günlerde okuduğum bir kitapta yazarın benimle aynı tarz yazdığını gördüm. Ben de kitap çıkarmaya karar verdim.”

“EV HEDİYESİ ÖPÜCÜK”

Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan sosyetik güzel Tuvana Türkay, annesini dudağından öpmesiyle gündeme gelmişti. Türkay yaptığı paylaşıma, “Ev hediyesi öpücük” notunu ekledi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU

Şeyma Subaşı’nın gündeme gelmesinin sebebi ise bu kez kendi paylaşımı olmamıştı. Dex Yayınları, sosyal medya hesabından Subaşı’nın da yer aldığı bir fotoğrafı paylaşarak ünlü ismin kitap çıkaracağını duyurmuştu. Yayınevinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verilmişti: “Hazır mısınız bomba gibi bir kitap geliyor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X