Güzel ve sinirli

Önceki akşam seyirciyle buluşan ‘Cesur ve Güzel’ ekibi ilk bölümü birlikte izledi. Geceden çıkışta aracında görüntülenen Tuba Büyüküstün agresif tavırlarıyla dikkat çekti.

Güzel ve sinirli

BOŞANMA SORULARINA CEVAP YOK

Bir otelde gerçekleşen yemeğe ‘Cesur ve Güzel’in oyuncuları eksiksiz katıldı. Gazetecilerin otelin kapısında beklediğini öğrenen dizi ekibi, geceyi arka kapıdan terk etti. Daha sonra trafik lambalarında görüntülenen Tuba Büyüküstün, mini eteğiyle dikkat çekti. Eşi Onur Saylak’la boşanacağı sorularına cevap vermeyen Büyüküstün, şoförüne, ‘Bas gaza’ deyip gazetecilerden kurtulmak için defalarca kırmızı ışık ihlali yaptırdı. 

SEYİRCİDEN DİZİYE YÜKSEK NOT

Diziyi izleyen oyuncuları görüntüleyen senarist Ece Yörenç o anları Instagram hesabından paylaşarak içeride yaşananları bir anlamda gazetecilere servis etti. ‘Cesur ve Güzel’ yayınlanmaya başladığı dakikalarda sosyal medyadan tepkiler gelmeye başladı. İzleyiciler diziye yüksek not verirken, Kıvanç Tatlıtuğ hayranları sanatçıyı özlediklerini söyledi, Tuba Büyüküstün fanları da genç oyuncunun güzelliğinden bahsetti. 

REYTİNGLER ‘VATANIM SENSİN’ DEDİ

Başrollerini Bergüzar Korel, Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün’ün eşi Onur Saylak’ın paylaştığı ‘Vatanım Sensin’ 10 Kasım özel bölümüyle reytinglerde birinci oldu. Dizi, sosyal medyada da fırtına estirirken tam 57 bin 472 tweet aldı. ‘Cesur ve Güzel’ ise ‘Vatanım Sensin’in ardından üçüncü oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X