Güzeller zirvesi

Bir kozmetik markasının düzenlediği ‘Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri Töreni’, Türkiye’nin tescilli güzellerinin gövde gösterisine sahne oldu.

Güzeller zirvesi

GÖZ KAMAŞTIRDILAR…

Gecede 1991 Türkiye üçüncü güzeli Defne Samyeli, 1992 güzeli Özlem Kaymaz, 1993 Türkiye ve Avrupa Güzeli Arzum Onan, 1995 güzeli Demet Şener, 1995 Queen of Turkey Güzeli Ebru Şallı, 2003 ikinci güzeli Özge Ulusoy, 2011 ikinci güzeli Gizem Karaca ve 2014 Güzeli Amine Gülşe yanyana geldi. Törende Demet Şener ‘Sağlıklı Yaşam’, Arzum Onan ‘En Güzel El’, Gizem Karaca ‘En Güzel Cilt’, Amine Gülşe ‘En Güzel Göz’ ve Zerrin Tekindor da ‘Özel Ödül’ün sahibi oldu.

ARTIK GEÇMİŞ OLSUN…

İbrahim kutluay’la evliliğini noktalamak üzere olan Demet Şener, ‘Bu durumdan çıkardığım ders kendinden başka kimseye güvenmemektir’ dedi.

Eşinden özür beklemediğini söyleyen Şener, ‘Çok geç, artık geçmiş olsun’ diye konuştu. Alkol ve sigara kullanmadığını vurgulayan Ebru Şallı da, ’39 yaşındayım ve bunu rahat söyleyebiliyorum’ ifadesini kullandı. Futbolcu Mesut Özil’le aşk yaşayan Amine Gülşe, sevgilisinin kendisi için İstanbul’a geldiği haberlerine yanıt vermedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X