‘Güzellik önemli ama yetmez’

Bir dergiye röportaj veren oyuncu Rojda Demirer, güzelliğin önemli olduğunu ancak başarılı olmak için tek başına yetmediğini söyledi.

‘Güzellik önemli ama yetmez’

GEÇMİŞTE GÜZELLİĞİMİ KULLANDIM

En son ‘Kördüğüm’ dizisiyle ekranlarda boy gösteren Rojda Demirer, ‘Geçmişte güzelliğimi kullandım’ diyerek ilginç bir itirafta bulundu. Oyuncu verdiği röportajda, ‘Güzellik, oyunculuk mesleğinde fark edilirliği kolaylaştırıyor. Sektöre ilk adım attığımda ben de güzelliğimi kullanmıştım. Güzellik tabii ki çok önemli ama yetmiyor. Akıllı olmak ve çalışkanlık da gerekiyor’ dedi.

ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ SEKTÖRDEYİM

Güzelliğinin yanı sıra sempatik tavırlarıyla gönüllerde yer eden başarılı oyuncu, kendisini alışkanlıklarından zor vazgeçen birisi olarak tanımladı. Demirer, ‘Oyunculuk kariyerinde sadece fiziki özelliklere güvenilmemesi gerek. Hiç bir zaman başrol gelir mi gelmez mi kaygısı yaşamadım. Kazandıklarını hazmedemeyen oyunculardan farkım, çocukluğumdan beri sektörün içinde oluşum’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X