Güzellik tatlı bir avantaj

Güneş’in Kızları dizisinde canlandırdığı Selin karakteriyle yaz ekranına damga vuran Hande Erçel, güzelliği oyunculuk yeteneğinin yanında yalnızca bir avantaj olarak görüyor.

Güzellik tatlı bir avantaj

İŞİMİZ GÖRSEL

Azerbaycan’da düzenlenen Miss Cilivaliton of the World’e katılıp ikinci olduktan sonra oyunculuğa adım atan Hande Erçel, dizide canlandırdığı Selin karakteriyle adından söz ettiriyor. Oyunculuktaki yeteneğinin güzelliğinin önüne geçtiğini düşünen Erçel, ‘Görsel bir iş yapıyorum. Sadece güzelliğimle anılsaydım bu beni üzerdi. Oyunculuğumla da olumlu yorumlar aldığımda güzelliği tatlı bir avantaj olarak görüyorum’ dedi.

SELİN’E BAYILIYORLAR

Rol aldığı diziyle bir anlamda şöhretinin zirvesine çıkan Hande Erçel, yolda görenlerin kendisini tanıyıp fotoğraf çektirmek istediklerini söylüyor. Bu durumun çok hoşuna gittiğini itiraf eden Erçel, ‘Haftada bir gün evine misafir olduğunuz insanlar sizi yolda tanıyorlar, fotoğraf çektirmek istiyorlar. Onların anılarında yer almak çok keyif verici, özellikle de ‘Selin’e bayılıyoruz’ dediklerinde benden mutlusu yok’ dedi. 

 

SEVGİ VE BİLGİLİ ERKEK

Genç oyuncu, ‘Nasıl bir erkek’ sorusuna ise, ‘Sevgi ve bilgiyle dolu bir erkek beni hep çekmiştir. Bunların yanında ne istediğini bilen ve net olan bir erkek olmalı tabii ki’ cevabını verdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X