‘Güzellik tek başına yetmez’

Klavye Delikanlıları dizisiyle oyunculuğa geri dönen Fatoş Seğmen, Olay TV’de konuk olduğu Renkli Hayatlar programında ekranda başarının yalnızca güzel olma kriterinden geçmediğini söyledi.

‘Güzellik tek başına yetmez’

ÇOK ÇALIŞMAK GEREK

2002’de Best Model, 2004’te de Miss Turkey seçilen güzel oyuncu ve sunucu Fatoş Seğmen, ‘Klavye Delikanlıları’ adlı diziyle ekrana geri döndü. Tescilli bir güzel olmasının oyunculuğa ilk adımında büyük etkisi olduğunu belirten Seğmen, ‘Ama sadece güzellikle olmuyor. Güzellik başka özelliklerle birleşince bir anlam ifade ediyor. Yoksa yalnızca güzellikle bir yere gelinmiyor’ dedi.

EKRAN KURALLARIM VAR

Uzun bir süre mankenlik yapmasına rağmen gönlündeki mesleğin oyunculuk olduğunu belirten Fatoş Seğmen, farklı roller canlandırarak kendini kanıtlamak istiyor. Ancak senaryo gereği de olsa öpüşme sahnelerinde var olmak istemeyen Seğmen, ‘Senaryoda gerekliyse bunu yapmak gerektiğine inanıyorum. Ama mümkünse böyle roller benim için olmazsa daha mutlu olurum’ dedi.

Fatoş Seğmen, Renkli Hayatlar programında Ünal Özbay’ın sorularını içtenlikle yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X