Ha gayret az kaldı!

Başkan Ali Ay, futbolculara sözünde durmak için dün Özlüce’de yoğun mesai harcadı. Yeşil beyazlı futbolculara 8 milyon TL ödemesi bulunan Başkan Ali Ay ve ekibi, bu paranın ancak 5,5 milyon TL’sini tamamlaya bildi.

Ha gayret az kaldı!

Bursaspor’da dün yoğun bir para arayışı vardı. Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, futbolculara olan 8 milyon liralık borcu ödemek için mesai harcadı. Başkan Ay, akşam saatlerinde bu paranın 5,5 milyon lirasını toplayabildiklerini ifade ederken, yaşadıkları sürpriz gelişmeleri de şöyle anlattı:

‘Dzsudzsak’ın menajerinin 190 bin Euro alacağı vardı. İcra takibi başlatmıştı. Bugün(dün) ödememiz lazım. Yine eski yöneticierden Osman Malakçı da 350 bin liralık alacağı için icra takibi başlatmış. Onun da ödemesi bugündü(dün).

BTSO’dan destek isteyecek

Loca satışından gelen paraların üstüne kendi hesabından para aktaran Ali Ay’ın şuana kadar toplam alacağın 4,5 milyon Euro olduğu öğrenildi. Başkan Ali Ay, futbolculara mahcup olmamak adına parayı denkleştirmek için kara kara düşünüyor. Sezon sonuna kadar 60 milyon TL’ye ihtiyaç olan yeşil beyazlı yönetim biran önce stat ismini satmak istiyor. Başkan Ali Ay ve ekibinin, BTSO’dan destek isteyeceği gelen haberler arasında.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X