Ha gayret az kaldı!

Bogdan Stancu’yla da büyük oranda anlaşan yeşil beyazlılar, tahtayı açmak için küçük pürüzleri gidermeye çalışıyor. Bilal Kısa alacaklarının bir kısmından feragat ederken, Boluspor’la da el sıkışıldı.  

Ha gayret az kaldı!

TFF 1.Lig’de sezonun start almasına artık çok az bir zaman kaldı. Cumartesi günü Karagümrük randevusuyla sezonun startını verecek olan Bursaspor’da Başkan Mesut Mestan, transfer tahtasının açılmasıyla ilgili müjdeyi 1-2 gün içersinde vermesi bekleniyor. Yeşil beyazlı yönetim bugüne kadar birçok dosyası çözdü. Son olarak bu isimler arasına Bogdan Stancu’da eklendi. Rumen futbolcu, ilk görüşmelerde ciddi sıkıntı çıkarmıştı. 

BOLUSPOR’LA ANLAŞILDI

Alacağı olan 740 bin Euro’yu peşin olarak isteyen tecrübeli futbolcunun menajerleriyle büyük oranda anlaşma sağlandığı ifade edildi. Bu arada Bursaspor yönetimi, Boluspor dosyasını da çözdü. Bilindiği gibi kırmızı beyazlı kulüp Umut Meraş’ın transferinden kalan 1 milyon 242 bin TL için TFF’ye başvurmuştu. Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı’nın bu anlamda Bursaspor yönetimine kolaylık gösterdiği ifade edildi. 

BİLAL FEDAKARLIK YAPTI

Ayrıca yine Bursaspor’dan 386 bin Euro alacağı bulunan Bilal Kısa ile de el sıkışıldı. Uzun süredir temas halinde olunun deneyimli oyuncunun fedekarlık yaptığı ve alacağının yüzde 70’lik kısmının ödeneceği belirtildi. Harun Tekin ile de anlaşmaya yakın olunduğu ve tecrübeli file bekçisinin yönetime kolaylık sağlayacağı öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X