Hababam Sınıfı’nın iki sevilen oyuncusunun son haline bakın!

Hababam Sınıfı’nın iki sevilen oyuncusu Fazıl Ender Uzun ve Ergun Sözen yıllar sonra bir arada görüntülendi!

Hababam Sınıfı’nın iki sevilen oyuncusunun son haline bakın!

Yeşilçam’ın en sevilen filmlerinden olan Hababam Sınıfı’nın yan karakterleri de başrol oyuncuları kadar sevildi.

Onlardan biri, sınıfın en çalışkanı olan Boncuk (Ergun Sözen) ve Semra hocaya “Öğretmenliğe amma da meraklıymışsınız” repliğiyle hatırlanan Fazıl Ender Uzun…

Başarılı oyuncuların son halleri ise görenleri şaşırttı.
 

5bd1965c66a97caaeaf0e347

Boncuk rolüyle hatırlanan Ergun Sözen, şimdilerde hayatını dans eğitmeni olarak sürdürüyor.

Fazıl Ender Uzun ise kurmuş olduğu Üstün Sanat Tiyatrosu ile sanat hayatına devam ediyor.
 

5bd1972166a97caaeb91ab9a

Instagram’da ‘mekaniyesilcam’ adlı hesap ikilinin son hallerini yayınladı, takipçilerinden büyük beğeni aldı. Paylaşımın altına ise şunlar yazıldı:

“Hababam Sınıfı’nın iki tatlı oyuncusunu paylaşalım istedik bu kez sizlerle… Fazıl Ender Uzun ve Ergun Sözen…(Şimdiki mesleğini duyunca şaşıracaksınız)

Hababam Sınıfı öğrencilerinin en yakışıklılarından dersek yanılmış olmayız sanırım Fazıl abi için. “Öğretmenliğe amma da meraklıymışsınız” repliğiyle Semra Hoca’ya ayar verdiği sahne gelir gözümüzün önüne hemen… Fenerbahçe maçları sonrası okula girdiklerine hep en saftadır. Mahmut Hoca, okulun önünde tek ayak üzerinde durma cezası verdiğinde, aman hocam rezil oluruz dercesine koşanların hemen başındadır Fazıl abimiz… Kurmuş olduğu Üstün Sanat Tiyatrosu ile sanat hayatına devam eden Fazıl Ender Uzun, İstanbul’da hayatını sürdürmektedir.

Hababam Sınıfı’nın en çalışkan oyuncusu olduğu hepimizin malumudur namıdiğer Boncuk abimizin. Külyutmaz’ın “Aferin oğlum, şu sınıfta senden başka ders dinleyen yok” demesi bunun en büyük kanıtıdır sanırım… Okul taksitini yollamayınca babası, para bulmak için haraca keser tüm okulu arkadaşları… Yeterli parayı bulamazlar ama Mahmut Hocamız halleder mevzuyu… Şimdilerde ise Avukat ve Dans Eğitmeni olarak hayatını sürdüren Ergun Sözen, İstanbul’da yaşamaktadır.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X