Hacettepe Üniversitesinde gerginlik: 31 gözaltı

Hacettepe Üniversitesi’nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada bir öğrenci yaralandı. Olaylarda 31 öğrenci gözaltına alındı.

Hacettepe Üniversitesinde gerginlik: 31 gözaltı

Alınan bilgiye göre, Hacettepe Üniversitesi Beytepe Kampüsü’nde, sabah saatlerinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında gerginlik yaşandı.

 

İki grup arasında çıkan kavgada 1 öğrenci kesici aletle yaralandı. Yaralı öğrenci, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altında alındı.

 

Polisin müdahale ettiği olaylarda, 21 öğrenci gözaltına alındı.

 

Yaralı ziyaretinde yeniden gerginlik çıktı

 

Kampüsteki gerginliğin yatışmasının ardından bir grup öğrenci, yaralı arkadaşlarını ziyaret etmek üzere hastaneye geldi. Karşıt görüşlü öğrencilerin de hastaneye gelmesi üzerine iki grup arasında yeniden kavga çıktı.

 

Polisin müdahale ettiği olayda 10 kişi gözaltına alındı.

 

Eğitime 2 gün ara verildi

 

Öte yandan, Hacettepe Üniversitesinden yapılan açıklamaya göre, yaşanan olaylar nedeniyle Beytepe Yerleşkesi’nde bugün ve yarın, lisans öğrencileri için eğitim ve öğretime ara verildiği duyuruldu.

 

Beytepe Yerleşkesi’nde dün sabah saatlerinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıkmış, polisin müdahale ettiği olayda çok sayıda öğrenci gözaltına alınmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X