Hadise bu kez mezdeke oynadı! Sosyal medyayı salladı

Sosyal medya hesabından yayınladığı dans videolarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Hadise, bu kez de doğum gününde mezdeke oynadığı videoyu paylaştı.

Hadise bu kez mezdeke oynadı! Sosyal medyayı salladı

Ünlü şarkıcı Hadise, 34. yaşını sürpriz bir partiyle kutladı. Arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluşup pasta kesen ünlü popçu, geceden fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Bu kutlamadan sonra arkadaşları tarafından 2. bir doğum günü partisi yapıldı. Bu partide de mezdeke oynayan Hadise o anlar Instagram hesabından paylaştı.

MEZDEKE OYNADI

Instagram hesabından doğum günü fotoğraflarını ve videolarını paylaşan Hadise, mezdeke müziği eşliğinde oynadığı anlara da yer verdi.

hadise-dogum-gununde-mezdeke-oynadi-12557480_7335_m.jpg

HAYRANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ: İYİ Kİ VARSINIZ

Hadise doğum gününü kutlayan hayranlarına, “İyi ki varsınız, siz olmadan olmaz biliyorsunuz” deyip teşekkür etti.

hadise-dogum-gununde-mezdeke-oynadi-12557480_3642_m.jpg

DEMET AKALIN İLE YAŞADIĞI POLEMİKLE KONUŞULMUŞTU

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Instagram’da 10 milyon takipçisi olan Hadise için, “Kocası da yok milyoncukları da…” demişti.

Akalın daha sonra Hadise, “Böylesine basit bir tartışmanın içerisinde olmayacağım” açıklamasını yapınca kendisinin şaka yaptığını, “Ben şaka yapmıştım, o cevap olarak sadece ‘Bekarlık sultanlıktır’ dese olay kapanacaktı. Demek ki şaka anlayışımız kendisi ile aynı değilmiş”sözleriyle açıklamıştı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X