Hadise ile ilgili iddiası herkesi şoke etti!

O Ses Türkiye yarışması, geçtiğimiz sezondan farklı olarak bu sezon çok daha başarılı bir performans sergiliyor.

Hadise ile ilgili iddiası herkesi şoke etti!

25. bölümü 25 Aralık Salı akşamı izleyicilerle buluşan O Ses Türkiye yarışmasında Ilıcalı, Hadise hakkında herkesi şaşırtan bir iddiayı ortaya attı.

Geçtiğimiz sezonlarla ilgili Hadise’nin güzel kızları elediği iddiasını ortaya atan Ilıcalı, magazin gündeminde de yer almayı başardı.

Daha önce de benzer bir söylemde bulunan Acun Ilıcalı, bu konuda örnek vermeyi de ihmal etmedi. Ilıcalı’nın bu sözlerine ise Hadise’den yanıt gecikmedi.

ACUN, ISITIP ISITIP AYNI KONUYU GÜNDEME TAŞIYOR
 

Daha önce Karima örneğiyle Hadise’nin güzel kızları erken elediğini iddia eden Acun Ilıcalı, bu kez geçen yıl yarışan Nazrin Efendizade’nin görüntüsünü ekrana getirip aynı soruyu yöneltti.

Milliyet’in programdan aktardığı bilgilere göre Acun Ilıcalı, “Görüntüleri gördüm, gözlerime inanamadım. Hadise’nin takımındaki güzel kızlar üçüncü turu görememiş, düelloyu gören yok” ifadelerini kullandı.

Başarılı yapımcı, görüntüler ekrana gelmeden önce “Nazrin geçen sene güzelliği ile bütün jürileri etkilemişti. Bütün hevesiyle ve heyecanıyla Hadise’yi seçmişti” dedi.
 

Jüri üyesi Hadise’nin “Ne yapayım? Eleyen kız da çok güzel” sözleriyle kendini savunması üzerine Ilıcalı, “Güzeli güzelle mi kırdırdın?” karşılığını verdi.

Acun Ilıcalı, bu konuşmaların bir şaka olduğunu ve yanlış anlaşılmamasını özellikle belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X