Hadise Özgecan’ın katilleri için idam istedi

O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyesi Hadise, programa başlarken Mersin’de hunharca öldürülen Özgecan’ın katilleri için idam istedi.

Hadise Özgecan’ın katilleri için idam istedi

TV 8 ekranlarında yayınlanan yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği O Ses Türkiye yarışmasının yarı final programı Türkiye’yi yasa boğan Özgecan Aslan’ın ailesine başsağlığı mesajlarıyla başladı. Acun Ilıcalı ve jüri üyeleri Özgecan Aslan cinayeti katil zanlılarına ortak tepki gösterdiler. Acun Ilıcalı ve Gökhan’ın yaptığı konuşmaların ardında söz alan Hadise, Özgecan’ı hunharca öldüren caniler için idam istedi.

BÖYLE İNSANLAR YAŞAMAMALI

Özgecan’ın katil zanlılarının yaşamaması gerektiğinin altını çizen Hadise, “Aslında söylenecek çok şey var bu konuyla ilgili. Ben müziğimle ilgili mesela her zaman kadınları hep ön plan çıkartmaya çalıştım ve bunun için hep savaşacağım. Çünkü biz ismimizle beraber yaptığımız işle beraber daha çok ilgi çekebiliyoruz bazı konular için. Biz ne kadar altını çizersek bu olayın o kadar duyulur ve istediğimiz sonuca ulaşırız. Çünkü benim isteğim şey açıkçası, açık açık söyleyeceğim, yasalar değişmeli, bir şeyler değişmeli ülkemizde. Böyle insanlar yaşamamalı bana göre. Canlı yayındayız hep dikkat etmeliyiz söylediklerimize ama ben bu konuda hiçbir şekilde mütevazi olmuyorum” dedi.

‘YOK OLSUNLAR’

Hadise Özgecan’ın katil zanlıları için devlete seslenen Hadise, “Buradan devlete sesleniyorum. Ne olur bu insanlar dışarıya çıkmasınlar. Hiçbir şekilde ne olacaksa olsun, yok olsunlar ve Özgecan’ın ailesine Allah’tan sabır ve rahmet diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X