Hadise’den ‘erotik’ yorumlarına sert yanıt!

Ünlü şarkıcı Hadise, ‘Sıfır Tolerans’ isimli şarkısına çektiği klip için ateşli denilmesine çok sinirlendi. Hadise, “Kadınlar yapınca ateşli erkekler yapınca bir şey yok.” dedi

Hadise’den ‘erotik’ yorumlarına sert yanıt!

Fransız manken Aurelien Muller’le çektiği klibi çok konuşulan Hadise, suskunluğunu bozdu. Hadise, “Kadınlar yapınca, erotik oluyor.” diyerek yapılan ayrımcılığa ateş püskürdü.
 

“ERKEKTİR YAPAR, KADINDIR SUSAR”

Hadise, Instagram hesabından klibindeki fotoğrafları paylaşıp altına şu yorumu düştü: “Ben klibime verilen “erotik” damgasına katılmam ve izin vermem! Bir kadın bir aşkı anlatan ve yansıtan sahneler çekince “erotik” oluyor ama erkek sanatçılarımız istedikleri gibi kadın mankenler/oyuncularla çektikleri sahneler nedense hiç ama hiç “erotik” kategorisine girmiyor. Ben bir kadın olarak buna boyun eğmek zorundamıyım? Hayır. ‘Erkektir yapar, kadındır susar’ zihniyetine sonuna kadar karşı çıkıyorum! Maalesef ülkemizde kadın erkek ayrımı hala 2018 yılında bu kadar yoğun bir şekilde var ise, işimiz zor. Ama ben bir kadın olarak bunun için savaşmaya ve özgürce sanatımı yapmaya ve yaşamaya devam edeceğim.

İşte Hadise’nin o paylaşımı:

hadise-cildirdi-klibine-atesli-diyenlere-verdi-10418466_7210_m.jpg

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X