‘Hadiseyi başlatan kişi Cumhurbaşkanı oldu’

Gündemdeki Bülent Arınç ve Melih Gökçek arasındaki gerilimi yorumlayan AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, “Cumhurbaşkanımızın bize öğrettiği bir şey vardı. ‘Arkadaşlar kendi iç meselelerimizi medyada, çarşıda pazarda konuşmayacağız’ diyordu

‘Hadiseyi başlatan kişi Cumhurbaşkanı oldu’

ERDOĞAN EVEREST İSE, AK PARTİ HİMALAYALAR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakın isimlerden Akif Beki’nin televizyon programında konuşan Hüseyin Çelik, ilginç açıklamalarda bulundu. Erdoğan hakkında eleştirel konuşan Çelik, “Dünyanın en yüksek tepesi Everest Tepesi’dir. Everest Tepesi oradaki varlığı ve duruşunu Himalayalar’a borçludur. Himaliyalar olmazsa Everest olmaz. Erdoğan’ın parti hareketi içindeki duruşu Everest’tir ama o Himalayalar üzerinde duruyor” diye konuştu. 

İTFAİYECİ YANGIN ÇIKARMAZ

Akif Beki’nin, “Cumhurbaşkanının eleştirileri sistemin yanlışlarını göstermeye dönük olabilir” demesi üzerine Hüseyin Çelik, “Sistemin arızalı olduğunu, sistemde sıkıntılar olduğunu göstermek için kendi içinizdeki tartışmalarla faizleri tahrik etmeniz gerekmez. Bir itfaiyeci itfaiye teşkilatının çok önemli olduğunu göstermek için sağda solda yangın çıkarmaz kardeşim” ifadesini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X