Hafta sonu Uludağ’da şenlik var

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ’da 28-29 Ocak 2017 tarihlerinde kış şenliği düzenliyor.

Hafta sonu Uludağ’da şenlik var

Yenilenen teleferik projesi, otopark düzenlemeleri, suni kar pistleri gibi çalışmalarla Uludağ’ın yeniden bir cazibe merkezi haline gelmesi amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi, hafta sonu Uludağ’da kış şenliği düzenliyor.

​Türkiye’nin en ünlü kayak merkezlerinden olan Uludağ’da 28 – 29 Ocak’ta yapılacak şenlikte Zipline, Video Mapping Show, Snow Tubing (Şişme Kızak), Slope Style Yarışı (Snowboard ve Kayak Yarışları), Atlı Kızak Yarışı, Geleneksel Kızak Yarışı, Dağ Bisikleti Yarışı, Kayak – Snowboard Eğitimleri ve birbirinden farklı eğlenceli etkinlikler gün boyu tüm vatandaşların katılımı ile yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, beyazın mevsiminde, Uludağ’ın zirvesinde en mutlu ve en güçlü çığlığı atmak isteyen herkesi Uludağ Kış Şenliğine bekliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X