Haftanın ilk gününde Bursa’da hava nasıl olacak?

Meteoroloji pazartesi günü hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yurt genelinde güneşli havanın etkili olacağı pazartesi günü öğleden sonra bazı bölgelerde sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklığı ise Güneydoğu Anadolu’da 30 derecenin üstüne çıkacak.

Haftanın ilk gününde Bursa’da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun kuzey, iç ve batı kesimleri ile Doğu Akdeniz’in parçalı ve yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Afyonkarahisar, Kütahya, Bursa’nın güneyi, Eskişehir, Ankara’nın kuzey ve batısı, Sinop, Osmaniye, Hatay’ın batısı, Doğu Akdeniz’in Toroslar kesimi, Konya’nın batı ilçeleri, Erzurum, Kars ve Ardahan çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının yurt genelinde ise mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

Parçalı ve az bulutlu, yarın öğle saatlerinden sonra Bursa‘nın güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X