Hain saldırıda hayatını kaybedenler defnedildi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bombalı araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden 5 kişiden 2’sinin cenazesi Ergani ilçesine bağlı Ortayazı köyünde defnedildi.

Hain saldırıda hayatını kaybedenler defnedildi

Sur ilçesi On Gözlü Köprü yakınlarında dün PKK’lı teröristlerce bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden ve aynı aileden olan 5 kişiden Behiye Yıldırım ve Derya Yıldırım’ın cenazeleri Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’nden alınarak, Ergani ilçesine bağlı Ortayazı köyüne getirildi. Cenazeleri, Türk bayrakları asılan köyün girişinde hayatını kaybedenlerin yakınları ve vatandaşlar karşıladı. Cenazeler, köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından mezarlığa götürülerek, gözyaşları içerisinde defnedildi. Defin sırasında, Behiye ve Derya Yıldırım’ın yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

 

Öte yandan, 25 yaşında olan Derya Yıldırım’ın yeni mezun olduğu ve en büyük hayali olan öğretmenlik mesleğini yapabilmek için bu yıl atama beklediği öğrenildi. 

 

Patlamada hayatını kaybeden Demet Aydın Yıldırım ile çocukları Oğuz Kağan Aydın ve Celinaz Aydın’ın cenazelerinin ise yarın Gebze’de toprağa verileceği öğrenildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X