Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

Hain saldırıda hayatını kaybedenler defnedildi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bombalı araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden 5 kişiden 2’sinin cenazesi Ergani ilçesine bağlı Ortayazı köyünde defnedildi.

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bombalı araçla yapılan terör saldırısında hayatını kaybeden

Sur ilçesi On Gözlü Köprü yakınlarında dün PKK’lı teröristlerce bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden ve aynı aileden olan 5 kişiden Behiye Yıldırım ve Derya Yıldırım’ın cenazeleri Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi’nden alınarak, Ergani ilçesine bağlı Ortayazı köyüne getirildi. Cenazeleri, Türk bayrakları asılan köyün girişinde hayatını kaybedenlerin yakınları ve vatandaşlar karşıladı. Cenazeler, köy camisinde kılınan cenaze namazının ardından mezarlığa götürülerek, gözyaşları içerisinde defnedildi. Defin sırasında, Behiye ve Derya Yıldırım’ın yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

 

Öte yandan, 25 yaşında olan Derya Yıldırım’ın yeni mezun olduğu ve en büyük hayali olan öğretmenlik mesleğini yapabilmek için bu yıl atama beklediği öğrenildi. 

 

Patlamada hayatını kaybeden Demet Aydın Yıldırım ile çocukları Oğuz Kağan Aydın ve Celinaz Aydın’ın cenazelerinin ise yarın Gebze’de toprağa verileceği öğrenildi.