Hakan Altun’a Demba Ba tepkisi

Hüsnü Şenlendirici’yle birlikte önceki akşam Bursa’da konser veren Hakan Altun, gecede futbolcu Demba Ba’ya uyarladığı şarkıyı söyleyince hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

Hakan Altun’a Demba Ba tepkisi

Hüsnü Şenlendirici ve Hakan Altun, birlikte kurdukları Hita-Band grubuyla önceki akşam Bursa’da sahneye çıktı. Her konserinde olduğu gibi Bursa’daki gecede de ‘Hangimiz Sevmedik’ adlı şarkıyı Beşiktaşlı Demba Ba’ya uyarladığı haliyle söylemek isteyen Hakan Altun, beklenmediği bir tepkiyle karşılaştı. Mekanda bulunan seyirciler tarafından ıslıklanan ve yuhalanan Hakan Altun, tepkilerin artması üzerine konsere ara vermek zorunda kaldı. 

BÖYLE OLMASINI İSTEMEZDİM

Tepkilerin dinmesinin ardından yeniden sahneye çıkıp konserini tamamlayan sanatçı, olayın ardından yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Gecede yaşadığı bu durumu telefon aracılığıyla Olay Çekirge’ye değerlendiren Hakan Altun, ‘Bu şarkıyı söylememin ne Beşiktaşla ne de Bursasporla doğrudan bir ilgisi yok. Bunu takımlarla bağdaştırmamak gerek. Benim herkese yaklaşımım aynıdır. Yaşananlardan dolayı üzgünüm’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X