Hakan Çalhanoğlu: ‘Ermenistan’ı evde yenemiyorsan…’

A Milli Takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu Ermenistan maçının ardından konuştu. Çalhanoğlu, “Ermenistan’ı evde yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmen ve daha konsantre olman gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu: ‘Ermenistan’ı evde yenemiyorsan…’

A Milli Takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu Ermenistan maçının ardından TRT Spor’a konuştu.

Hakan Çalhanoğlu’nun açıklamalarından satır başları şöyle:

“Eskişehir halkına teşekkür ediyorum. Bizi çok iyi desteklediler. Bahane bulmayıp şunu söylemem gerekiyor; saha, zemin kötüydü ama mutlu muyum, değilim. Öfkeliyim.

“İlk yarı maçı bitirmemiz gerekiyordu. Şansları bulduk. Yine de lideriz. Artık önümüze bakmamız gerekiyor, daha iyi olmamız gerekiyor. Çok basit hatalar yaptık.”

“İtalya’dan geldim, motiveyim, moralim bozuluyor ama unutmam da gerekiyor. Bertuğ’yu tebrik ediyorum, nice maçları olur inşallah.”

“Sonuna kadar mücadele ettik ama olmadı. Ermenistan’ı evde yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmen ve daha konsantre olman gerekiyor. Bu maçı alıp rahatlayabilirdik.”

21 yaşında milli formayla ilk golünü kaydeden Bertuğ Yıldırım da maçın ardından açıklamalar yaptı.

“Biz de mutsuzuz…”

Yıldırım, “Gönül isterdi ki galibiyet aldığımız bir maçta ilk golümü atsaydım. Türk halkının ne kadar mutsuz olduğunu biliyorum bu skordan. Biz de mutsuzuz, hiçbirimizi tatmin etmedi.” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X