Hakan Çalhanoğlu’ndan Kuntz ve Emre Mor sözleri

A Milli Futbol Takımı oyuncularından Hakan Çalhanoğlu, açıklamalarda bulundu.

Hakan Çalhanoğlu’ndan Kuntz ve Emre Mor sözleri

A Milli Takım’ın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Stefan Kuntz’un ayrılığı sonrası TRT SPOR’dan Levent Özçelik’e açıklamalarda bulundu.

Çalhanoğlu, yabancı teknik direktörü karşı oldukları iddiasını yalanlarken “Milli takım futbolcularının ‘Biz yerli hoca istiyoruz’ diye bir beyanı yok. Hangi hoca gelirse onunla çalışırız. TFF yetkilileri, takım kaptanı olarak benim görüşümü aldılar hoca konusunda.” ifadelerini kullandı.

”Kuntz çok pozitif bir insandı”

”Benim Kuntz ile ilgili hiçbir sorunum yoktu. Hoca çok pozitif bir insandı ama bir genç milli takım hocasıydı. Gençlerle daha iyi kontak kurabilirsiniz ama bazı futbolcular tarafından kabul görmeyebilir bu davranışlarınız. Yapılan bazı açıklamalar var. Bu açıklamalar tecrübeli bir teknik adam olsa yapılabilir miydi?”

Hakan Çalhanoğlu, ”Buraya gelen futbolcunun milli takımın nasıl oynadığını bilmesi lazım. Bir sistemimiz olması lazım. Benim pozisyonum artık farklı. 2 sezondur kulübümde 6 numara oynuyorum.” dedi.

Emre Mor sözleri

”Emre Mor ya da herhangi bir oyuncunun milli takıma alınıp alınmaması ile ilgili hiçbir alakam yok. Menajerini de tanımam, alakam yok. Milli takım tam bir kolej havası içinde.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X