Hakan Söyler İnegölspor’da

Kupaya veda eden ve ligde alt sıralardan kurtularak play-off’u isteyen bordo beyazlılar kadrosunu 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncu ile güçlendirdi.

Hakan Söyler İnegölspor’da

SADULLAH ORGAN

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bursa temsilcisi İnegölspor, Hatayaspor’dan Hakan Söyler’i kadrosuna kattı. Ligde son olarak lider Manisaspor’u deplasmanda deviren ve önceki gün ise sahasında Kayserispor’a yenilerek kupaya veda eden bordo beyazlılar, 32 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu ile yarım sezonluk anlaşma sağladı. Futbola Gençlerbirliği’nin altyapısında başlayan Hakan Söyler sırasıyla Asaşspor, Malatyaspor, Aydınspor, Karabükspor, Elazığspor, Adana Demirspor ve Hatayspor formalarını giydi.

SAVAŞAN BİR TAKIM

İnegölspor’un sahasında Kayserispor’a elendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Taşkın Güngör ise artık ligi düşündüklerini belirterek şunları söyledi: ‘Kayserispor’u yenerek kupanın son 16 turunda Fenerbahçe’nin rakibi olmak ve tarih yazmak istiyorduk ancak olmadı. İnanılmaz bir maç trafiği arkasından böyle bir ağır sahada dişli bir Süper Lig takımı ile karşılaşmak bizim için oldukça zor oldu. Gösterdikleri performanstan dolayı sporcularımı tebrik ediyorum. Artık bundan sonra bizim için güzel şeyler olacak. Savaşan bir takım yaratma yolunda önemli mesafe kaydettik. 2-3 hafta sonra çok daha iyi yerlerde olacağız.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X