Hakan’ın durumu iyiye gidiyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çıkan olaylarda yaralanan Hakan Şen’in babası Halit Şen, ‘Oğlumuzun durumu iyiye gidiyor, lütfen asılsız şeylere inanıp provokatörlerin oyununa gelmeyin’ dedi.

Hakan’ın durumu iyiye gidiyor

Teröre tepki gösterilerinde çıkan olaylarda pompalı tüfekle ateş açılması neticesinde yaralanan Hakan Şen’in sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi. Provokatörlere dikkat çeken baba Halit Şen, “Allah’ıma çok şükür oğlumuz bugün itibariyle tepki vermeye başladı.Yoğun bakımda olan oğlumuzun yanından az önce çıktık. Durumu iyiye gidiyor. Annesine ve bana elini tuttuğumuzda tepki veriyor. Herkesten tek isteğimiz var; sadece dua edin. Sosyal medyada ve dışarıda çıkan asılsız dedikodu ve yazılara lütfen inanmayın. Oğlumuzun durumu iyiye gidiyor” diye konuştu.

Ailelere seslenen Şen, “Lütfen evlatlarımıza sahip çıkalım. Provokatörler çocuklarımızı, canlarımızı yönlendiriyor. Hakan’ı kullanarak halen Yenişehir’i karıştırmak istiyorlar. Lütfen bunlara itibar etmeyin. Evladımız bugün itibari ile iyiye gidiyor. Çıkan asılsız haber ve söylentilere itibar etmeyin. Hakan için ve diğer evlatlarımız için dua bekliyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X