‘Hakan’la ayrılığım hayatımın dönüm noktası’

Hakan Eratik’le aldığı boşanma kararıyla hayatında bir dönüm noktası oluştuğunu itiraf eden Yeşim Salkım, zor günleri atlattığını belirtti.

‘Hakan’la ayrılığım hayatımın dönüm noktası’

Boşandıktan sonra rahim kanserine yakalandığını öğrenerek üst üste iki büyük acıyla karşılaşan Yeşim Salkım, yaşadıklarını yıllar sonra anlattı. 

Hayatının en zor dönemlerinden birini atlattığını belirten Salkım, ‘Hakan’dan ayrılmam benim hayatımın bir dönüm noktasıydı. Ardından da hastalık geldi. Çok ağladım, iki acı üst üste yaşadım ama hepsi geçti çok şükür’ dedi.

OKAN’LA KABARE YAPACAKLAR

Kötü anıları geride bırakıp işine dört elle sarılan Yeşim Salkım, şu sıralar Ferda Anıl Yarkın, Eda ve Metin Özülkü ile aynı sahnede buluştuklarını belirtti. 

Yakın zamanda ise Okan Bayülgen’le sevenlerine bir sürpriz yapacaklarını söyleyen Salkım, ‘Okan’la önce Bodrum’da ardından İstanbul’da bir kabare projemiz var. Okan’ın mekanlarında seyirciyi çok farklı bir konseptte selamlayacağız’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X