Hakem maçı katletti!

Afyonspor’a tek golle yenilerek evindeki ilk mağlubiyetini alan Orhangazispor’da fatura hakeme kesildi.

Hakem maçı katletti!

Nevzat OKUMUŞ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup lideri temsilcimiz Orhangazispor, Düzyurtspor deplasman yenilgisi sonrasında evinde ağırladığı Afjet Afyonspor’a tek golle teslim olmanın üzüntüsü yaşanıyor. Teknik kadrodan yönetime, taraftarlardan ilçe halkına kadar herkes pazar günkü maçın hakemine tepki gösterdi. Averajla grup liderliğini sürdüren Orhangazispor’da Teknik Direktör Tuğrul Metin, şans faktörünün olumsuz bir şekilde kendilerini kovaladığına dikkat çekti.

2 PENALTIMIZ VERİLMEDİ

Metin, golü yedikten sonra Umut’un şutunda topun direkten döndüğünü hatırlatarak, “Direkten dönen top gol olsaydı soyunma odasına 1-1’lik skorla girecek ve ikinci yarıda istediğimizi alacak pozisyona girecektik. İkinci yarıda rakibi kendi alanına hapsettik ama orta hakem faktörü konsantransyonumuzu bozmaya yetti. Düdükler hep rakip lehine çalındı. Umut ve Murat’ın net penaltıları verilmedi. Rakip oyuncular için net iki kırmızı kart çıkmadı. Rakibi ayağa kaldırdıran bir hakem izledik. Bu kadar kötü niyetli bir hakem olamazdı. Bu arada şanssızlıklar da yakamızı bırakmadı” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X