Hakemler isyanda!

Son bir ay içinde yaşanan 4 çirkin olayın ardından sessizliğini bozan TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Hakemler isyanda!

Amatör Küme maçlarında son haftalarda hakemlere yönelik yapılan eylemler üzerine Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şube Başkanı Muhammet Çağ, bir açıklama yaptı. Çağ, hukuki sürecin başladığını belirterek, şunları söyledi: ‘6 Kasım’da 1. Küme’de G.Yenidoğan-Ovaakçamaçında hakem Oğuzhan Özkeskin’e fiili müdahale, 16 Kasım’da 1. Küme’de Gülbahçe- Ç.Havuzlarmaçında hakemNiyazi Vardar’a fiziki müdahale ve tehditte bulunuldu.

METRODA DARP EDİLDİ

​19 Kasım’da U-17 Yaş Ligi’nde Çalı-Ç.Havuzlar maçında yer alan oyuncuların müsabakanın ardından metroda hakem Oğuzhan Yaldız’a fiziki müdahalesi ile 20 Kasım’da Süper Küme’de Doğan-Burgazmücadelesinde yine hakem M.Emre Koçyiğit’i kırmızı kart gören takım antrenörünün darp etmesini büyük bir üzüntü ile bildiririm. Biz hukuki olarak gerekenleri yapacağız. Hem sporseverleri yönlendirmede hem de sporcuların müsabakalara çıkarken motivasyonlarında oldukça etkili olan kulüp yöneticilerimizi daha sağduyulu ve sorumlu olmaya davet ediyoruz’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X