Hakemler sözü kaptı!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, TFFHGD Bursa Şube Başkanı Muhammet Çağ ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni tesis müjdeledi.

Hakemler sözü kaptı!

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şube Başkanı Muhammet Çağ ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’i makamında ziyaret etti. İl Müdürü Süleyman Şahin, “Hakem ailesi sporun çok önemli bir parçası. İnşallah Atıcılar Spor Vadisindeki çalışmalar bittiğinde size kompleks içerisinde bir yer tahsis edeceğiz. Adeta mini bir federasyon gibi çalışarak Bursa futboluna katkı koyacaksınız ve bizden her türlü desteği alacaksınız” dedi.

Yabancı dil kursu!

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün kendilerine verdiği destek için teşekkür eden Dernek Başkanı Muhammet Çağ da, “400’e yakın üyesi olan Derneğimiz, yaklaşık iki yıldır İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Atletizm Pistinde tahsis edilen ofislerde çalışmalarını sürdürüyor. Hakemlerimizin çağa ayak uydurması için yabancı dil eğitimi gibi kurslar açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X