Hakemler tek yumruk

Timsah Arena Stadı’nda gerçekleşen törene Bursalı hakemler ay yıldızlı forma ile çıktı. TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, ‘Arda Kardeşler, Hakan Yemişken ve Ali Saygın Ögel gibi isimlerin yanına yenilerini ekleyerek Süper Lig’deki sayımızı artırma

Hakemler tek yumruk

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi, 2016-2017 sezonu için Büyükşehir Belediyesi Timsah Arena Stadı’nda açılış töreni düzenledi.

Organizasyona Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Bursaspor 2. Başkanı Ali Ademoğlu, TÜFAD Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Merey, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen ile gözlemciler, hakemler ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış öncesi tüm hakemler sahaya ay yıldızlı forma ve “Millet Eğilmez, Türkiye Yenilmez” pankartıyla çıkarken, ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

SAYIYI ARTIRMALIYIZ

Timsah Arena’da gerçekleşen açılış töreninde konuşan TFFHGD Bursa Şubesi Başkanı Muhammet Çağ, ‘Bu yıl bünyemizde Süper Lig hakemi Arda Kardeşler ve yardımcı hakemler Hakan Yemişken ile Ali Saygın Ögel’i bulunduruyoruz. Yeni sezonda bu sayının artmasını diliyoruz. Ayrıca bu yılki sezon açılış törenimiz için derneğimizin bir çok üyesinden gelen yoğun talep doğrultusunda bayrak haricinde hiçbir figür kullanmadan Bursa hakemlerinin bayrak ve vatana olan bağlığını göstermek istemişlerdir. Bizde yönetim olarak üyelerimizden gelen bu onurlu talebi destekledik ve tek yumruk olma kararı aldık’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X