Hakemlere iftarda müjde!

TFFHGD Bursa Şubesi’nin iftar organizasyonuna katılan Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, ‘Bayramdan sonra hakemler için özel yapılacak tesislerin temelini atacağız’ dedi.

Hakemlere iftarda müjde!

TOLGA ÖZTAŞ

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Bursa Şubesi’nin geleneksel olarak organize ettiği iftar hakem ve gözlemcileri biraraya getirdi. Bademli Anadolu Et Lokantası’nda gerçekleşen organizasyona Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Beşen ile  birlikte çok sayıda hakem ve gözlemci katıldı.

RAMAZAN’DAN SONRA

Gecede hakemlere müjdeli bir haber veren İlhan Satık, ‘Yoğun geçen bir sezonun ardından bütün Bursalı hakemleri birarada görmek güzel oldu. İl Hakem Kurulu ve TFFHGD’nin uzun zamandır uğraş verdiği bir projeye onay çıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin özel ilgileri sonucunda Atıcılar’da hakemlerimiz için çok güzel bir tesis yapılacak. Bu tesisin temelini Ramazan’dan sonra hep beraber atacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X