Hakemleri dövdüler ligden ihraç edildiler!

Sahalarda görmek istemediğimiz hareketlere imza atanların yaptıkları yanlarına kar kalmadı . Kumlukalanspor mücadele ettiği 2. Amatör Küme’den ihraç edildi, olaylara karışan oyunculara 35’er maç, yöneticiye ise 500 gün ceza verildi.

Hakemleri dövdüler ligden ihraç edildiler!

Bursa 2. Amatör Küme 7. Grup’ta geçtiğimiz pazar günü Atıcılar-2 Sahası’nda oynanan maçta Ahmetpaşaspor’a 2-1 yenilen Kumlukalanspor’un 4 oyuncusu, 1 antrenörü ve 5 taraftarının hakemlere saldırıp darp etmesinin cezası çok ağır oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren yeşil beyazlı kulüp 2. Amatör Küme’den ihraç edildi ve seneyede liglere katılamayacak. Ayrıca Kumlukalanspor’un yöneticisi Yunus Kuşdil’e 500 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

2 seneleri bitti!

Pazar günü oynanan maçta hakemler Engin Komşu ve Aydeniz Ertuğrul’un yaralanmasına sebep olan oyuncular Berkan Cinbay, Sabri Keskinkurt, Semih Ünal, Üveyis Gülen ve Ercan Coşkun’a 35 maç gibi rekor bir ceza verildi. Amatör kümede sezonda 14-18 maç oynandığı göze alındığında bu 5 futbolcunun yaklaşık 2 sene boyunca müsabakalarda yer alamayacaklar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X