Hakemlerin yeni başkanı Aşkın Değirmenci oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bursa Şubesi’nin yapılan 14. Seçimli olağan kongresinde başkanlığa Aşkın Değirmenci seçildi.

Hakemlerin yeni başkanı Aşkın Değirmenci oldu

Emre KURTBAY

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi başkanlık salonunda üyelerin geniş katılımıyla yapılan seçimde mevcut başkan Özgür Uçak ve gözlemci Aşkın Değirmenci yarıştı. 156 oyun kullanıldığı genel kurulda oyların 98’ini alan Aşkın Değirmenci TFFHGD Bursa Şubesi’nin yeni başkanı olurken, Özgür Uçak ise 56 oyda kaldı.

BURSA’YA YAKIŞAN SEÇİM

Aşkın Değirmenci’nin yönetim kurulunda Rüstem Yılmaz, Faruk Tunçak, Berkay Yamakoğlu ve Oğuzhan Yaldız yer aldı. Sonuçlar açıklandıktan sonra bir teşekkür konuşması yapan Aşkın Değirmenci şunları söyledi: “Bursa’ya yakışır bir seçim oldu. Şimdiye kadar hizmet eden arkadaşlara teşekkür ederiz. Bizleri bu göreve layık gören üyelerimize müteşekkiriz. Bizler bu görevi 3 sene boyunca yürüteceğiz. Göreceksiniz sizlere yakışır bir yönetim anlayışı ile hareket edip yaptıklarımız ile anılacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X