Hakkari’den acı haber

Yüksekova’da ve gözetleme faaliyeti sırasında, İran’dan açılan taciz ateşi sonucu 2 askerin yaralandığı bir askerin de şehit olduğunu bildirildi.

Hakkari’den acı haber

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Hakkari Yüksekova sınır bölgesinde icra edilen keşif ve gözetleme faaliyeti sırasında, İran’dan açılan taciz ateşi sonucu 2 askerin yaralandığını bir askerin de şehit olduğunu bildirdi.

MSB’den yapılan yazılı açıklamada, Hakkari Yüksekova sınır bölgesinde icra edilen keşif ve gözetleme faaliyeti esnasında, İran istikametinden açılan taciz ateşi sonucu 2 askerin yaralandığı, bir askerin sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz.” ifadesi kullanıldı.

Durak’ın şehadet haberi ailesine ulaştı

Taciz ateşi sonucu şehit olan Piyade Sözleşmeli Onbaşı Recep Durak’ın şehadet haberi Elazığ’ın Maden ilçesinde yaşayan ailesine verildi.

Babası hayatta olmayan Durak’ın şehadet haberini, Koçoğlu Mahallesi’nde yaşayan annesi Nezahat Durak’a, yaşadığı eve giden yetkililer verdi.

Şehidin evine ve bulunduğu sokağa Türk bayrağı asıldı.

AA

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X