Haksız rekabet şartları ortadan kaldırılmalı

Bursa Vergi Dairesi Başkanı Nuri Karakaş, Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası’nı (KTSO) ziyaret etti.

Haksız rekabet şartları ortadan kaldırılmalı

Karakaş buradaki konuşmasında, Karacabey’in adının her geçen gün daha çok duyulduğunu belirtti. 

Karacabey’in cazibe merkezi olmaya başladığını ifade eden Karakaş, ‘Bu şekildeki buluşmalar bizim içinde çok önemli. Buralarda aldığımız beklenti ve önerileri raporlayarak Bakanlığımıza ileteceğiz. Biz hep birlikte olmak, ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak ve kayıt dışı ekonominin önüne geçerek haksız rekabet şartlarını ortadan kaldırmak zorundayız’ dedi. Başkan Karakaş, ayrıca Denetim Koordinasyon Müdürlüğü uzmanlarımızın katılımıyla bilgilendirme toplantıları düzenleyeceklerini belirtti. 

KOBİLERE POZİTİF AYRIMCILIK İSTEĞİ

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Naci Güncü de, faaliyete geçen ve yapılmakta olan yatırımların ilçeye kazandıracağı ekonomik güçle Karacabey’in bereketli topraklarından ortaya çıkan katma değerin Türkiye’nin refahına katkı sağlayacağını kaydetti. Güncü, “Bu katkıyı artırmak üzere KOBİ’lerimize pozitif ayrımcılık yapılmasını ve onların daha çok desteklenmesini istiyor, başta bürokrasi olmak üzere önlerindeki engelleri kaldırmak üzere çalışıyoruz ve hep birlikte daha çok çalışmalıyız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X