‘Hala beni tanımalarına şaşırıyorum’

15 Eylül Kıraathanesi’nde sahneye çıkan Melis Sökmen, 90’lı yıllardan sonra adından pek söz ettirmemesine rağmen hala akıllarda kalmış olmasına şaşırıyor.

‘Hala beni tanımalarına şaşırıyorum’

FOTOĞRAF: RIDVAN DEMİR

“DAHA POPÜLER OLABİLİRDİM”

Şarkıları ve farklı tarzıyla bir döneme damga vuran Melis Sökmen, caz performansıyla 15 Eylül Kıraathanesi’nde Bursalıları selamladı. Konser öncesi sorularımızı yanıtlayan Sökmen, 90’lı yıllardaki hızlı çıkışının ardından ortadan kaybolmasını; ‘İsteseydim çok daha popüler olabilirdim. Ama zaten ünlü bir ailede doğdum ve dolayısıyla bu hisse karşı doyumlu büyüdüm’ sözleriyle değerlendirdi.

“CAZ MÜZİK SON NOKTAMDIR”

 

Aradan geçen uzun yıllara rağmen hala tanınıp hatırlanıyor olmasının bazen kendisini de şaşırttığını söyleyen Melis Sökmen, ‘Taksiye bindiğimde şoför, ‘Melis Hanım nerelerdesiniz?’ diye sorunca bu duruma hem şaşırıyor, hem de seviniyorum’ dedi. İki yıl önce çıkardığı caz albümüyle yıllar sonra kendini bulduğunu belirten Sökmen, ‘Caz müzik benim için son noktadır’ dedi. Sanatçı Bursa konserinde büyük ilgi gördü.

“OYUNCULARA DERS VERİYORUM”

İstanbul’da bir sanat okulunda müzik ve şan dersleri veren Melis Sökmen, ders verdiği öğrenciler arasında ünlü oyuncuların da olduğunu söyledi. 

Melis Sökmen, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X