Halil Atalay güven tazeledi

Bebe-Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (BEKSİAD) 7. Olağan Genel Kurul toplantısı önceki akşam Almira Hotel’de yapıldı.

Halil Atalay güven tazeledi

Halil Atalay, oy birliği ile yeniden başkan seçilirken, Yönetim Kurulu Halil Atalay, Ömer Yıldız, Faruk Yılmaz, Murat Osanç, Eyüp Otman, Salih Bahadır, Mümin Hacıhüseyin, Ali Azizoğlu, Selahattin Nizam, Orhan Yedikardeşler’den oluştu. Halil Atalay, genel kurulda yaptığı konuşmada, bebe-çocuk konfeksiyonu sektörünün gelişmesinde lokomotif ülke olan Rusya ile yaşanan krize dikkat çekti. Atalay, ”Bu ülke ile yaşanan sorunlar sıkıntıları arttırdı. Bu durumu, farklı pazarlara yönelmek suretiyle fırsata çevirmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

YENİ DERNEK BİNASI

Paydaşların yürüttüğü çalışmalar neticesinde Vişne Ticaret Bölgesi’nin bir çekim merkezi haline geldiğini hatırlatan Atalay, yeni dönemdeki en önemli projelerinden birisinin derneğe yeni bina kazandırmak olduğunu vurguladı. Atalay, kısa zaman sürede dernek binasının temelin atılacağını müjdeledi. Atalay’ın konuşmasının ardından, derneğe yeni üye olan firmaların temsilcilerine plaket takdim edildi.

KATILIM YOĞUN OLDU

BEKSİAD genel kurulunda, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, SGK İl Müdürü Erhan Karaca, Bursa Ticaret İl Müdürü Zübeyir Tokgöz, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkan Vekili Mesut Okyay, Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, ASKON Bursa Şube Başkanı Ali Turgut da hazır bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X