Halil Sezai hakkında flaş karar!

Tuzla’da bir kişiyi darp eden şarkıcı Halil Sezai, savcılık ifadesinin alınmasının ardından “Silahla kasten yaralama” ve “Silahla tehdit suçlarından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Halil Sezai hakkında flaş karar!

Kartal’da bulunan İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na polis ve avukatı eşliğinde gelen Halil Sezai’nin sağ elinin sargılı olduğu görüldü. Sezai’nin savcıya ifade vermesi yaklaşık 2 saat sürdü. Sezai savcılıkta ifadesinin alınmasının ardından “Silahla kasten yaralama” ve “Silahla tehdit” suçlarından tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

SAĞ ELİ SARGILI

İfade vermek üzere polis eşliğinde Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na getirilen Halil Sezai Paracıkoğlu’nun, sağ elinin sargılı olduğu görüldü.

YENİ GÖRÜNTÜLER

Halil Sezai’nin komşusunu darbettiği olayla ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; Halil Sezai ve beraberindekilerin, tartıştıkları kişiye vurdukları görülüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X