Halil’in Masraflarını Üstlendiler

Marmaris’te düzenlenen Muaythai Türkiye şampiyonasına katılmak için Tekirdağ’dan Muğla’ya gelirken Salihpaşalar mevkiinde kaza yapan Tekirdağ Muaythai…

Halil’in Masraflarını Üstlendiler

Marmaris’te düzenlenen Muaythai Türkiye şampiyonasına katılmak için Tekirdağ’dan Muğla’ya gelirken Salihpaşalar mevkiinde kaza yapan Tekirdağ Muaythai sporcu kafilesinden 8 kişi yaralanmıştı. Yaralılardan tedavisi devam eden sporcu Halil Gürsoy’u Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ziyaret etti. Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz, Spor Şube Müdürü Devrim Karakuş Halil Gürsoy’u tedavi gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ümit Başar Semiz’den bilgi aldı. Ailesinin yanında olduğu sporcu Halil Gürsoy’uz tedavi gördüğü odasında ziyaret eden Öçalmaz, Halil’in ailesi ile de görüştü. Öçalmaz, Halil ve ailesi ile ilgili tüm masrafların karşılanması için talimat verdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X