Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bağlarbaşı Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İnsan…

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol:

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bağlarbaşı Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. İnsanların mutlu ve huzurlu bir Haliliye’de yaşamalarını temin etmek amacıyla çalıştıklarını söyleyen Başkan Demirkol, mahalle gezileriyle yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ettiklerini ifade etti. Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Feyat Akbaş ve birim müdürleriyle birlikte Bağlarbaşı Mahallesini ziyaret etti. Mahalle yapılan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Fevzi Demirkol’a, Mahalle Muhtarı Ahmet Polat da eşlik etti. Görüştüğü esnaf ve vatandaşlara Haliliye Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerle ilgili bilgiler veren Başkan Demirkol, gelen iletilerin çözümü için ise birim müdürlerine talimat verdi. Mahalle yapılan muhtar evinin de son durumu hakkında ilgililerden bilgi alan Başkan Demirkol, Haliliye halkının mutlu ve huzurlu bir ilçede yaşamalarını temin etmek amacıyla çalıştıklarını söyledi. Başkan Demirkol, “Haliliye’de insanlarımızın mutlu ve huzur içerisinde, en sağlıklı şartlarda yaşamalarını temin etmek için günün belirli bölümlerinde, haftanın belirli bölümlerinde, bazen kırsalda bazen de kent merkezinde Fen İşleri, Park Bahçe, Temizlik ve Zabıta müdürlerimiz ile birlikte mahalleleri ziyaret ediyoruz. Bu mahallelerde yapmış olduğumuz çalışmaları yerinde görüyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüzün eskiden yapmış olduğu yol çalışmalarının bakım ve onarımlarını, Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün insanların daha sağlıklı bir ortamda yaşamaları için yapmış olduğu çalışmaların kontrolünü, Park Bahçeler Müdürlüğümüzün yine yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceliyoruz. Yapılması gereken çalışmaları da tespit ediyoruz. Mahalle muhtarlarımız da bize eşlik ediyor. Bugün sabah erken saatlerinde Bağlarbaşı Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Mahalleye yapmış olduğumuz parkta ve muhtar evinde inceleme imkanı bulduk. İnsanlarımızın mutlu yaşamaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın, en güzel şartlarda yaşamalarını için gerekli fiziki şartları gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı. Mahalle Muhtarı Ahmet Polat ise, “Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Fevzi Demirkol, Bağlarbaşı’ndaki incelemelerinin ardından bölgede bulunan çorba evine geçerek öğrenciler ve vatandaşlarla görüştükten sonra mahalleden ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X