Haliliye Belediyesi Tsm Korosu, Harran’da Sahne Aldı

Haliliye Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, “Hatırla Sevgili” adlı konserini Harran’da düzenledi. Harran İMKB Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nd…

Haliliye Belediyesi Tsm Korosu, Harran’da Sahne Aldı

Haliliye Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, “Hatırla Sevgili” adlı konserini Harran’da düzenledi. Harran İMKB Anadolu Lisesi Konferans Salonu’nda düzenlenen konsere, birim müdürleri ve ilçe halkı katıldı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün açtığı TSM Kursu’nda eğitim gören kursiyerlerin sahne aldığı ve şefliğini Osman Devecioğlu’nun yaptığı koro, Rast ve Nihavent makamında 25 eser seslendirdi. 24 ses sanatçısı ve 15 saz sanatçısının yer aldığı sahne performansında, musikinin klasikleşmiş eserlerine yer verildi. Seslendirilen eserler arasında ’Nihansın Dideden Ey Mest-i Nazım’, Geçsin Günler Haftalar’ ’Bir Bakış Attın, Kalbimi Yaktın’, ’Bu Kadar Yürekten Çağırma Beni’, ’Makber’, ’Gündüzüm Seninle Gecem Seninle’ ve konsere adını da veren ’Hatırla Sevgili’ gibi eserler yer aldı. Dinleyenlerin büyük beğenisini toplayan konserin ardından konuşan Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Abdulkadir Kırıcı, dinleyicilere teşekkür ederek, koronun Haliliye Belediyesi’nin bünyesinde açılan kursta eğitim gören kursiyerlerden oluştuğunu söyledi. Kırıcı, Haliliye Belediyesi sadece Haliliye ilçesinde değil sınır gözetmeksizin bütün ilçelere de hizmetlerini ulaştırdığını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X