Haliliye’de Yeni Yılın İlk Halk Günü Yarın

Haliliye Belediyesi’nin 2016 yılı Ocak ayı Halk Günü toplantısı, yeni yılın ilk gününde gerçekleştirilecek. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirk…

Haliliye’de Yeni Yılın İlk Halk Günü Yarın

Haliliye Belediyesi’nin 2016 yılı Ocak ayı Halk Günü toplantısı, yeni yılın ilk gününde gerçekleştirilecek. Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, hayata geçirilen Halk Günü toplantıları uygulaması kapsamında 1 Ocak Cuma günü, vatandaşlarla bir araya gelecek. Toplantıda, vatandaşlar Demirkol’un veya başkan yardımcılarıyla bire bir görüşerek taleplerini iletebilecek. Uygulama kapsamında her ayın ilk cuma günü yapılan toplantı, yeni yıl nedeniyle resmi tatil olmasına rağmen düzenlenecek olup Ocak ayının ilk Cuması olan 1 Ocak’ta (yarın) saat 14.00’da Haliliye Belediyesi Ek Hizmet binasında yapılacak. Toplantıda belediye birim müdürleri ve sorumluları da hazır bulunacak ve taleplerin çözümü noktasında çalışmalar yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X