Halk Eğitim Merkezi’nden ‘İş Ve Meslek Ahlakı’ Semineri

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi tarafından müdürlükte görevli kurs öğreticileri, öğretmen ve kursiyerlere ‘İş ve Meslek Ahlakı’ adlı seminer verildi.

Halk Eğitim Merkezi’nden ‘İş Ve Meslek Ahlakı’ Semineri

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi tarafından müdürlükte görevli kurs öğreticileri, öğretmen ve kursiyerlere ‘İş ve Meslek Ahlakı’ adlı seminer verildi. Adıyaman Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Rehberlik Servisi tarafından her ay hizmet için eğitim veriliyor. 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının ilk semineri gerçekleştirildi. Seminerin açış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Aziz Özbilgiç, “Halk Eğitimi Merkezi olarak açtığımız kurslarla vatandaşlarımız ve özellikle de yetişkinlere yönelik çalışmalarımız devam etmektedir. Bu kapsamda kursiyer ve usta öğreticilerimize kurs dışında her ay bir program çerçevesinde değişik sosyal kültürel ve eğitici bir seminer düzenleyerek onların sosyal ve kültürel yönlerden gelişimlerine de katkıyı hedeflemekteyiz. Yeni eğitim öğretim yılında projelerimiz, merkez ve ek binada açtığımız kurslarla yeniliğe açık bir sistem kurduk. Bu kurslarımızla vatandaşlarımıza nitelikli bir mesleki kurs imkanı sunuyoruz” ifadelerini kullandı. Halk Eğitim Merkezi Rehber Öğretmeni Sezai Yılmaz ise ‘İş ve Meslek Ahlakı’ konulu seminerde, “Meslek gruplarının hak ettiği saygınlığa ulaşması için, kendi içinde yönetilmesi, denetlenmesi ve gerektiğinde cezai müeyyidelerinin uygulanması gerekmektedir. Meslekten beklenmeyen davranışları gösterenlerin elimine edilmesi ile kalan bireylerin prestiji artacaktır. İşletmelerin çıkarlarını koruyabilmesi ve amaçlarına ulaşabilmesi için, toplumsal amaçlara katkıda bulunması zaruridir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X