Halk Sağlığı’na obezite ödülü

Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün obeziteye dikkat çekmek amacıyla düzenlediği sağlıklı yaşam yürüyüşleri Türkiye Halk Sağlığı Kurumu tarafından ‘Başarı Belgesi’ ödülüne layık görüldü.

Halk Sağlığı’na obezite ödülü

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bursa Halk Sağlığı Müdürü Dr. Özcan Akan, “Kamuoyunda obeziteye karşı farkındalık oluşturmak ve sağlıklı nesiller yetişmesi için gerçekleştirdiğimiz ‘Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Yaşam’ yürüyüşlerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi. 

Sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam bilincinin artması için gerçekleştirdikleri çalışmaların ödüle layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Akan, “Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak birincil görevimiz koruyucu sağlık hizmetlerinin yaygınlaştırılmasını sağlamaktır. Bu amaçla toplumda görülme sıklığı hızla artan obezite ve hareketsizliğe karşı mücadelemizin ödüle layık görülmesinden dolayı oldukça memnunuz. Bu konuda emeği geçen arkadaşlarımızı kutluyorum. 2015 yılında düzenleyeceğimiz aktivitelere de tüm vatandaşlarımızın katılımını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X