Halk Sağlığı’ndan gençlere bisiklet

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Bursa’da çeşitli okullarda eğitim gören gençlere bin 277 adet bisiklet dağıtan Halk Sağlığı Müdürlüğü, çocukları hareketli yaşamaya teşvik etmeyi hedefliyor.

Halk Sağlığı’ndan gençlere bisiklet

Hüdavendigar Kent Parkı’nda düzenlenen bisiklet dağıtım töreninde konuşan Halk Sağlığı Müdürü Özcan Akan, “Bursa Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak hareketli hayatı teşvik ediyoruz. Bu tür projelerin ilimizdeki tüm kurumlar ve özellikle de belediyelerimiz tarafından benimsenmesi ve sağlıklı hayat ortamları oluşturacak hizmetlerin giderek artan bir ivme ile halkımıza sunulmasını hedefliyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bin 277 adet bisikleti gençlerimize teslim ettik. Sağlıklı nesiller için bol hareket eden çocuklara ve gençlere ihtiyacımız var. Biz Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak çocuklarımızı bisiklete teşvik ederek sağlıklı fertler yetişmesine katkıda bulunuyoruz” dedi.

Bisikletlerini alan gençler sevinç içinde evlerinin yolunu tuttu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X