‘Halkımız gülmek istiyor’

‘Yetersiz Bakiye’ adlı komedide rol alan Hande Subaşı ve Hakan Yılmaz, her gün ayrı bir dram yaşayan Türk halkının hiç değilse ekranda ve tiyatroda gülmek istediğini söyledi.

‘Halkımız gülmek istiyor’

KOMEDİ DİZİSİ GELİYOR

Kısa süre önce dalya diyen oyunlarını en son Bozüyük Belediyesi’nin düzenlendiği Uluslararası Tiyatro Günleri’nde sahneleyen Hande Subaşı ve Hakan Yılmaz, Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı. Oyunlarının gördüğü ilgiden memnun olan Hakan Yılmaz, ‘Yakında yeni bir komedi dizisiyle ekranda olacağım. Ben güldürmeyi seviyorum. Türk halkı zaten dramı günlük hayatta yaşıyor. Halk ekranda ya da sahnede gülmek istiyor’ diye konuştu. 

HAKAN ÇOK KİBAR DÖVER

Hakan Yılmaz’la sahnede çok güzel bir ikili olduklarını söyleyen Hande Subaşı ise ‘Yetersiz Bakiye’de rolü gereği kendisini tartaklayan partnerine takılmadan edemedi. Yılmaz’ın çok nazik birisi olduğunu söyleyen Subaşı, ‘Hakan oyunda beni çok kibar dövüyor. Her tartaklama sahnesi sonrası gelip bir yerine bir şey oldu mu diye soruyor’ dedi. Subaşı teklif gelmesi halinde Yılmaz’la ekranda da olabileceğini söyledi. 

Hande Subaşı ve Hakan Yılmaz, arkadaşımız Ünal Özbay’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X